Internationale toernee van OK-band

Op 29 september toog de voltallige OK-band richting Beesel (zie Google Maps) voor een feest van onder andere de OK-fans Frank en Marian oxycontin 15 mg. Met twee wagens volgeladen was het even zoeken waar Beersel lag. De bewegwijzering leek op een gegeven moment wel heel erg Duitstalig. Maar na een snelle afslag van de snelweg en oprit meteen de andere kant kon dat illegale bezoek tot een minimum beperkt worden.

Eenmaal in Beesel was het even zoeken waar de feestruimte, naar bleek een tot bed & breakfast omgebouwde voormalige kalkoenkwekerij, zich bevond. Maar uiteindelijk (er was nog genoeg eten over) toch gevonden.

Feestvarken Frank deed enkele evergreens uit zijn glorietijd met ‘zijn’ volgens eigen zeggen bij elkaar geraapte band. Tussendoor deed de OK-band maar liefst twee sessies met Save Tonight (Eagle Eye Cherry), Here Comes The Summer (Moke), Little Black Submarine (The Black Keys) en Roll Over Lay Down (Status Quo), met later Lonely Boy (The Black Keys), Gimme All Your Lovin’ (ZZ Top) en nog wat I Follow Rivers (Triggerfinger).

Het zaaltje was prettig qua omvang, Harry kon zich uitleven op een ‘echt’ drumstel en Roland had de knop van de geleende basversterker ook gevonden. Anita was zelfs boven het geweld van de wat meer gas gevende gitaarversterkers van Herman en Noud uit te horen. De nummers liepen dan ook lekker strak zonder haperingen – een hele opluchting na de laatste oefensessie een dag ervoor.

Daarna was het een kwestie van alles weer in de auto’s zien te krijgen en huiswaarts. Hebben we toch maar mooi een (inter)nationaal optreden meegepikt!